En vetedeg som ger dina bullar en fin färskhållning. Och vi har självklart fyllningarna till dina bullar också.
LADDA NER PDF MED RECEPT
Ingredienser
Vetedeg
- Bagerivetemjöl 2300 g
- Pano Lux PF 320 g
- Socker 400 g
- Mjölkpulver 100 g
- Kardemumma 30 g
- Jäst 150 g
- Salt 20 g
- Vatten 1000 g
Arbetsbeskrivning
Kör ihop ingredienserna till en smidig deg. Låt vila.Forma bullar efter eget tycke och smak. Jäs och baka av. Körtid i maskin: 3 min. långsamt, 6 min. snabbt,
Degtemperatur: 27°C,
Liggtid: ca 20 min.
Jästid: ca 40 min.
Baktid: ca 8 min.
Ingångstemperatur: 210°C,
Färdigbakas: 210°C